Search

Åhus Finest Yoga News V.38

Kära Yogavän!


Vi börjar denna veckan fyllda av glädje och tacksamhet efter en fantastisk helg med den världskända yogaläraren Petri Räisänen. Vi hoppas att alla som deltog i workshopen är lika nöjda som oss och att ni som kommer och yogar denna veckan kommer känna av hans energi i shalan. Här är veckans schema och annat nytt som händer hos oss inom den närmsta tiden.


Det blir Mysore med Ann på onsdag kväll och på fredag förmiddag. På torsdag är det nymåne, då vilar vi och har skön yinklass på kvällen. På lördagar framöver kommer Ann leda den andra delen av första serien. Nytt på schemat från denna vecka.


Till helgen kommer Johan från Ayurvedaakademin i Stockholm och kickar igång den första kurshelgen i Ayurveda. Vi håller på 10-17, därför har klasserna på lördag och söndag lagts något senare.


Vi vill även meddela att Tomas Frankell, den välkända profilen inom personlig och andlig utveckling, kommer till Åhus Finest Yoga 14-15 november. Denna helg kommer han fördjupa vår förståelse av ett av vår tids mest älskade andliga verk - En Kurs I Mirakler och hur vi kan hitta den inre livsglädjen.


Passa på att boosta ditt immunförsvar med en Ayurvedisk behandling med Emilia nästa tisdag. Hennes behandlingar blir oftast bokade fort så se till att boka behandling redan nu på bokadirekt.se.


För dig som missade eller vill veta mer om Petri och hans kunskap inom yoga så kan du snart läsa Mimi's intervju med honom här eller se den här på vår Facebook.


Se alla våra klasser här nedan i Ashtanga och Yin Yoga denna veckan på bokadirekt.se


I en Ayurvedisk hälsorådgivning läser Ann din puls för att hitta källan till dina obalanser. Boka din tid på bokadirekt.


Ayurveda - Vetenskapen om livet Ayurveda betyder vetenskapen om livet. Det är en indisk hälsolära där man ser till balansen mellan vatten, jord, eld, luft och rymd i allt levande. När det är för mycket eller för lite av något av dessa element finner vi obalanser. För att ta reda på hur det ser ut med balansen tar man pulsen på Ayurvediskt vis. Ann som jobbar hos oss är Ayurvedisk hälsorådgivare och även utbildare på den utbildning hon själv gått. Nu kommer utbildningen hit. Om du är intresserad av att få nya insikter om hur du kan optimera ditt mående prova att delta på första kurstillfällen. Det kostar 1750kr. Vill du sedan fortsätta finns nu möjligheten att gå utbildningen till större delen här i Åhus. För mer information om anmälan och kurs kontakta Ann på: Ann.svardfelt@gmail.com. Du kan också läsa om utbildningen på Ayurveda Akademins hemsida: www.ayurveda-akademin.se


Du är varmt välkommen in till oss på Köpmannagatan 35!

29 views
 

©2020 by Åhus Finest Yoga. Photos by Pierre Ekman & Rickard Gunnarsson