Search

Åhus Finest Yoga News V.39Kära yogavän! Här är veckans schema och annat nytt som händer hos oss i Åhus inom den närmsta tiden.

Vi har hört att vissa har problem att se schemat på bokadirekt. Appen är inte färdigutvecklad ännu. Så se till att ta bort appen i telefonen så kommer du se schemat igen på länken:

www.ahusfinestyoga.bokadirekt.se


Det blir chans till mycket Mysore practice med Ann denna veckan. Har du inte testat denna formen ännu rekommenderar vi den starkt. Du får göra yogan i ditt eget tempo och behöver inte kunna ordningen på sekvensen för att komma. Ann finns där som guide.


På lördagar framöver kommer Ann leda den andra delen av första serien.


Tomas Frankell, den välkända profilen inom personlig och andlig utveckling, kommer till Åhus Finest Yoga 14-15 november. Denna helg kommer han fördjupa vår förståelse av ett av vår tids mest älskade andliga verk - En Kurs I Mirakler och hur vi kan hitta den inre livsglädjen. Anmäl dig senast den 14 oktober genom att skicka ett mail till ann.svardfelt@gmail.comVarför yogar vi?

Människor beundrar de brusande havet,  de uppstigande bergen och anblicken av himmelen. Men glömmer för alla undren i världen, det underverk de själva är. Augustinus 400 e.Kr

I kroppen pågår så mycket hela tiden. Även våra tankar och känslor pågår och påverkar. Tar du dig tid för att uppskatta din kropp och vila ditt tänkande?

Yoga hjälper dig med just det. Att vila i rörelse. Du får en möjlighet att titta inåt och det är i det som du skapar balans, hälsa, blir avstressad och kroppen får en chans att reparera sig från alla aktiviteter.

Vi finns här för dig. Anmäl dig på nästa grundkurs eller kom på någon av våra öppna klasser på schemat.

Rehabklasserna är för dig som har specifika problem som du vill få hjälp med. Start nu på fredag den 25 september 15:30.


Veckans klasser


Måndag 21 september

17:30 Yin Basic med Anna

19:00 Grundkurs med Anna

Tisdag 22 september

06:00 Mysore Practice med Ann

17:15 Ashtanga Yoga Basic 1 med Mimi

Onsdag 23 september

18:15 Mysore Practice med Ann

Torsdag 24 september

06:00 Mysore Practice med Ann

17:15 Ledd Klass + Mysore Practice med Ann

Fredag 25 september

10:30 Mysore Practice med Ann

15:30 Rehab Yoga med Ann

17:00 Ashtanga Yoga Ledd Klass Halva Serien med Ann

Lördag 26 september

16:00 Ashtanga Yoga Ledd Klass Andra Delen av 1:a serien med Ann

Söndag 27 september

16:30 Yin Yoga med Mimi


Boka din klass nu

41 views
 

©2020 by Åhus Finest Yoga. Photos by Pierre Ekman & Rickard Gunnarsson